Beemstersap

Wij van Beemstersap beschouwen appelsap als een goede natuurwijn. De smaak en de ingrediënten zijn van topkwaliteit. Al onze appels worden met zorg geplukt, gesorteerd en bewaard tot ze rijp genoeg zijn voor verwerking. Dit om er voor te zorgen dat alleen de beste appels verwerkt worden tot sap.

In elk pak appelsap zitten verschillende soorten appels. De blend van appels is met zorg samengesteld. Dit komt ten goede van de smaak. Afhankelijk van de datum van de persing is de smaak licht zomers, fris of zoet van smaak. Voor elke liter appelsap is er minstens 1.6 kg appels geperst. Dit houdt in dat een vijf liter pak appelsap minstens acht kilo appels bevat.

De appels worden op natuurlijke wijze geteeld. Wij hebben de fruitbomen, inclusief de grond nog nooit met een bestrijdingsmiddel behandeld en zullen dat ook niet doen. Wij geloven in een zo puur mogelijk sap en hier horen geen schadelijke stoffen bij. De puurheid kunnen wij garanderen door de natuur zijn werk te laten doen en gebruik te maken van eigen bijen voor de bestuiving.